بیانیه خصوصی‌سازی درباره اتهام به رییس این سازمان آخرین خبر‌ها از پرونده منسوب به رئیس سازمان خصوصی‌سازی عرضه سکه‌های بهار آزادی تاریخ ۱۴۰۴ از نیمه اسفندماه وزیر نفت: ۷۰ هزار بشکه در روز به تولید نفت خام افزوده شد از سرگیری مجدد پرواز مشهد-کراچی با پرواز ایران ایر از ۵ اسفند رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳

توافق بانک مرکزی و وزارت صمت+ جزئیات

یک مقام آگاه گفت: بانک مرکزی و وزارت صمت توافق کرده‌اند واردات کشور معادل و متناسب با صادرات غیرنفتی باشد و قرار است جزئیات در قالب دستورالعملی تدوین و نهایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۰۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 27
کد خبر: ۶۴۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، به‌تازگی خبرهایی مبنی بر واگذاری واردات به صادرکنندگان در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود. زمزمه‌های مشابهی نیز در نهادهای مرتبط بافعالیت‌های تجاری در کشور شنیده می‌شد.

 

اما پیگیری خبرنگار فارس از نهادهای تصمیم‌گیر در حوزه تجاری و ارزی کشور حاکی از آن است که قرار نیست واردات کشور به صادرکنندگان محول شود.

 

یک مقام آگاه در این باره با بیان اینکه قرار نیست فرایند واردات کشور به صادرکنندگان محول شود، به فارس گفت: باتوجه به اینکه صادرات نفتی کشور کاهش قابل توجهی داشته است، بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و بانک مرکزی توافق شد که میزان واردات کشور معادل میزان فروش ارز حاصل از صادرات باشد.

 

وی افزود: بر این اساس میزان واردات حداکثر باید معادل صادرات غیرنفتی باشد و بیش از آن واردات نشود. به‌عنوان مثال اگر میزان صادرات غیرنفتی کشور معادل 30 میلیارد دلار بود، واردات هم حداکثر 30 میلیارد دلار باشد.

 

این مقام آگاه تصریح کرد: این توافق کلی بین بانک مرکزی و وزارت صنعت، معادن و تجارت انجام شده است و قرار شد جزئیات و دستورالعمل آن بر اساس این رویکرد تدوین شود.

 

به گزارش فارس، میزان واردات کشور در پایان شهریور ماه 3 میلیارد دلار بیش از صادرات غیرنفتی بوده است و با توجه به محدودیت‌های صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی، پیشی گرفتن واردات از صادرات فشار مضاعفی به منابع ارزی کشور وارد می‌کند. فشار روی منابع ارزی نیز به نوبه خود باعث افزایش نرخ ارز می‌شود.‌ مدیریت واردات در شرایط محدودیت منابع ارزی یکی از راه‌های کنترل تقاضای ارز و نرخ ارز است.

ارسال نظر